Дата и час: Сря Сеп 08, 2010 1:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Celica vs. Bmw
МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 9:47 pm 

Аз ще започна пръв с една интересна изториика за една гонка преди около 2 години.
Седя си аз най-спокоино в сервиза при моите приятели и си ръчкам нещо по колата, по едно време пристига на пътна помощ едно Бмв, внесено от Италия с лек удар. След няколко дена разбирам, че Бмв-то е на едно момче работещо в сервиза по онова време, който не харесва Япоски автомобили и още по малко Селики!!!! (много объркан човечец) :lol:
Идва той до мен и ми казва:
- СамО да гО зГлобиМ баварецу щъ остаа в точка...
за оточнение Бмв 320 "ванус" с 150 коня.
С 2 Думи много трудно ме нави да си спретнем гонка.
След около 2-3 дена по късно Бмв-то е почти зглобено и всички от сервиза ми разправят колко много вървяло и как добре се стрелкало и как съм щял да загубя... (много им се смях), викат ела утре, ще е готово. Понеже собственика на Бмв-то не може да кара добре се разбрахме друг да го кара....
И на следващия ден виждам пред сервиза Бмв-то паркирано и готово. Слизам от колата, Вкарвам един шут на вратата на сервиза, влизам вътре като Рамбо и се провиквам " Кой ще кара Бмв-то" веднага един от присъстващите се сагласи. Излизаме на булеварда и се нареждаме на светофара. Аз с моята Селика 1,8 116 коня и Бмв 320 с 150 коня, секундите на светофара бавно минаваха, докато не останаха 5, тогава задържах оборотите на около 5000 и при светването на зеления сигнал, хвърлих съединителя в храстите и потеглих. Изкарах първа предавка до 60км/ч и 6200 оборота,
набих 2-ра предавка, погледах се ту в ляво ту в дясно, няма Бмв. Доакто се оглеждах дойде врема да сменям предавка
на 100 и 6200 обората вкарах 3-та и погледнах в огледалото за обратно виждане, и за мое учудване там нямаше Бмв!!!
Викам си @#@$$@!! тоя какво направи.... пуснах газта и сле доколо няколко секунди стигнах до следващия светофар, и започнах втренчено да гледам в огледалото за обратно виждане. По едно време Бмв-то дойде зад мен и видях ухиления като зелка сазтезтел зад волана. Правим обратен завой и на обрато от летящт старт. Пуснах Бмв-то да мине и заварих газта... Настигайки го той поднесе, аз пуснах газта за да не се зближим прекалено, Бмв-то се оправи, но аз доста поизостанах. Пак заварих газта за пода но на 2-ра предавка докато и доиде силата мина още повече време, пак започнах да скасявам дистанцията и на края на отсечката Бмв-то беше с половин калник пред мен!
Седнахме да обощим, в карйна сметка се извадиха 100000 довода, че Бмв-то нямало гуми, после че бензина бил лош, асвалта бил много гладък и немого да зацепи при старта, и в карайна сметка нямало как кола 116 коня да победи кола 150 коня!!!
От цялата тази случка разбрах, че на бива да се спори с "Бем-вист" те са като "голфаджиите" по бързи коли от тяхните просто няма. Като разбира се под фразите "Бем-вист" и "голфаджия" не се крият никакви лоши чувства и мисли.

Следва продължение, разбира се пак с Бмв....

Заглавие: Re: Celica vs. Bmw
МнениеПубликувано на: Пон Фев 22, 2010 6:01 am 
Site Admin
Аватар

Като лайняни пръчки са тия бмв-та ... направо нямат баране...
утре ще поразкажа и аз че вече е 6 сутринта ...

добра е историиката :Д:Д:Д

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 22, 2010 2:25 pm 

Това е кратката версия на случката. Сега ще ви разкажа за една друга случка с едно друго Бмв...
Миналата гонина пролетта, преди баловете се забих с една 18-годишна звезно яка мацка, и се развозваме с Селиката, и на един светофар съм спрял зад едно Бмв Е 36 без отличителни белези, което се форсира на зла гат. Викам си аз тук ще има интрига. Става зелено и Бмв-то тръгна с мръсна газ и аз след него. Нямаще голяма интрига защото докато стигна 2-ра предавка вече се бах изравнил с него, и на 3-та вече го бях изпреварил, но продължих да си натискам газта. Мястото на което се случва е едни булевард в София кадето има доста голямо разтояние мажду светофарите, нямаше много коли защото беше късно, и има един хубав завой кадето при 140- 160км/ч малко коли могат да земат. Та точно на този завой по средата една кола се движи, и решавам аз да намаля, защтото съм от вътрешната страна на завоя и ще застигна колата точно на средата на заволя. Намалявам си аз изпреварвам колата културно и в същото време Бмв-то минава от външната страна доста бързичко. Това всичкото се случва близо до една бензиностанция, кадето се сабираме приятели с предимно с Японски бегачки. Спирам си аз и за мое голямо учудване колата която изпреварих спира зад мен, и от нея излизат мои приятели, и почват леле тоя как те би, леле маико, хахаха и некви такива. Аз им викам, че са предрусали с люутеница, обясних им как стоят нещата, и едно момче каза, че го познава този с Бмв-то, било 318 с няква по силна помпа на горивото и регулатор на налаягането на горивото, спортни филтри, щпер и куп други подобрения. Викам му аз звънкай му да се връща. Звъннаха му върна се каза им че сме се дръпали, изпреварил съм го защтото бил с 3-ма човека и нещо колата не работела както трябва. Виакм му аиде пак, той аиде да оправа проблема и ще се дръпнем, аз ОК...
След около седмица пак на същата бензинистанця идва Бмв-то. А на мен ми разправят цяла седмица как това Бмв е супер бързо, добре пипнато и с около 100 кила по леко, и как ще ме остави в точка. излизаме на правата разбираме се до каде се бягаме, излезе едно момче и даде старт. И като даде старта и Бмв-то 1 кола пред мен (имало шпер) хъбаво обаче Тойотата си е Тойота започнах да го настигам, 1-ва 60. 2-ра 100 3-та 145 -4-та не изкарах до карай но при края на осечката бах с над 160, бих го с 1 кола разлика. Разирасе след финала пак имаше оплаквания като нещо ми глъхне към 6000 оборота със 17-ки джанти съм и тн. За оточнение и аз съм с 17-ки. Имам клипче с финала но не е на моя гсм, тържествено обещавам да го изема и да го кача да се види.

Следващия път ще разкажа за едно Бмв кадето ме отупа...

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 10:09 am 
Аватар

Чакаме продължение..........:)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2010 10:09 pm 

Ето и продължението, малко се позабавих но отварям магазин за тунинг и съм леко зает :mrgreen:

Сега ще разкажа за едно Бмв което ме отупа.....

Седя си аз една ве4ер на обичайното маясо с обичайните приятели и си лафкаме... по едно време идват 2-ма с една Е30-ка и викат, аре да се бегаме. Поглеждам аз Бмв-то то вутре само 2 седалки. Вкам аз я дигни капака гледам отдоли 1,8IS
Питам правено ли е нещо, отгвор получих селд около 30 сек. разбирасе отрицателен. Поглеждам отзад 14-ки отпред 16-ки. Един от моите приятели разбира от Бмв-та и вика баяно му е нещо. Излизаме на правата и първата гонка го бих, тругнах добре и го държах до край. Втората гонка обаче още от старта ми зе 1 дължина която успях да скася малко, същтото и на третата гонка. с 1 дума отупаха ме. Спираме и слеиза онзи от Бмв-то ухилен и вика еее добре се държа Тойотката за 175-те си коня добре върви. Аз му викам тя е 1,8 116 коня, тогава само спортен филтър и бях сложил само, и онзи ама верно ли, и аз еми верно бре 175-те кониовата ще те остави в точка. От тогава не сум виждал онзи образ.....

Следващия път ще разкажа за две Шкоди 1,9 ТДИ с червени букви едната с чип на АВТ

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа